Søk
  • curatio-naprapat

⚡️OM SMERTE⚡️


Hvem har vel ikke opplevd smerte, men smerte er ikke alltid lett å forstå, naprapat Einar Svindland har laget en fin side: http://omsmertepå123.no/ hvor du kan lese mer om hans forklaring om smerte. "En moderne introduksjon til smerte basert på biologiske, psykologiske og sosiale faktorer. - Kroppens nervesystem kan sammenliknes med et alarmsystem. Har man hatt smerter over lang tid eller en ny type smerte man ikke tidligere har hatt, kan det være lurt å kontakte helsepersonell for å se om det er en årsak til at «alarmen» går så ofte. Sammen med en fagperson kan du lage en strategi for å normalisere denne «alarmen», på bakgrunn av faktorer som kan bidra til at nervesystemet er sensitivt." PS! Print ut eller tips en venn du tror kan kan glede av denne forklaringsmodellen.

Vil du bli varslet om lignende artikler i fremtiden? - Meld deg på nyhetsbrevet: https://www.curatio-naprapat.no/nyhetsbrev

Om smerte


51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle